Bas Tennis Academy voor uw tennistrainingen…

TV T.I.O.S.

TV TIOS is gevestigd in Sleeuwijk.

Griendweg 19 - Sleeuwijk

Telefoon: 0183-302713

Website: www.tvtios.nl

Verenigingsnummer:

Aantal tennis banen: 5

Soort banen: 5 Kunstgras

Verlichte banen: 5

Aantal padel banen: 2 (worden gerealiseerd in 2021)

Aantal leden: 280

Secretariaat: Postbus 80

4254 ZH  Sleeuwijk

Ledenadministratie: Harry Wolman (senioren) en Daniëlle van Wijngaarden (jeugd)

Indien u lid wilt worden kunt u een inschrijfformulier vinden op de website vanTV TIOS,  www.tvtios.nl, klik dan op de button “lid worden” rechtsboven.

Tennisvereniging TIOS (Tennis Is Ons Streven) is opgericht op 21 september 1970. TIOS is door de jaren heen niet meer weg te denken in het Sleeuwijkse leven. Het is een levendige vereniging met een actieve jeugdcommissie. Op de 5 verlichte kunstgrasbanen worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waaronder natuurlijk de clubkampioenschappen, het TIOS Open Toernooi en het ouder-kindtoernooi.

In 2021 zullen er ook 2 padelbanen gerealiseerd worden, aangezien Padel de snelst groeiende sport in de wereld is wil TV TIOS graag mee met deze ontwikkeling.

De vereniging heeft een gezellige kantine en kenmerkt zich door gastvrijheid, vriendschap en sportiviteit. 


Wil je deelnemen aan de tennislessen van Bas-Ta op de tennisbanen van TIOS? Dit kan als je lid bent of wordt van onze vereniging. 

Je kunt je aanmelden als lid van TV TIOS via de website www.tvtios.nl / Lid Worden?  Nadat de aanmelding is ontvangen, krijg je via e-mail verdere informatie over de aanvraag van het lidmaatschap van de ledenadministrateur.

Neemt u eens een kijkje op ons mooie tennis/padelpark. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer van tennisvereniging TV TIOS.

Het Alles-in-1 lidmaatschap 

Bij TV TIOS vinden we het belangrijk dat onze jeugdleden actief betrokken zijn bij de vereniging. We vinden het belangrijk dat de kinderen niet alleen tennistrainingen volgen, maar ook deelnemen aan clubactiviteiten, competitie en vrij spelen. Het Alles-in-1 lidmaatschap gaat ons helpen om het teamgevoel onder de jeugd te vergroten en de jeugd meer met elkaar te verbinden (gezelligheid). Daarnaast zet het tennis meer als eerste sport op de kaart, meedoen aan de competitie wordt laagdrempeliger en een Alles-in-1 lidmaatschap biedt ouders veel meer duidelijkheid en transparantie hoe het werkt. Mogelijk kan dit ook leiden tot een toename in het aantal jeugdleden of in elk geval tot minder uitstroom.

Neemt u eens een kijkje op ons mooie tennispark. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via het bovenstaande telefoonnummer van tennisvereniging TV TIOS.

Bas Tennis Academy geeft de volgende dagen les bij TV TIOS:

Maandag - woensdag - donderdag

Ben je nog geen lid van TV TIOS en wil je eerst eens onderzoeken of tennis inderdaad helemaal jouw sport is? Maak dan gebruik van het Maak Kennis met Tennis lespakket. Voor meer informatie: kijk op de website www.tvtios.nl / Tennislessen. Je bent van harte welkom!

Aanmelden voor de trainingen

Direct aanmelden

Onze sponsoren

Wil je beginnen met lessen?

Klik dan op 'inschrijven' en selecteer de club waar je de lessen wilt volgen.