Bas Tennis Academy voor uw tennistrainingen…

Tennisballen kids

 TennisKids

Special voor Tenniskids heeft Dunlop de Stage ballen ontwikkeld. Stage ballen zijn er in drie uitvoeringen en kleuren. Speciaal voor verenigingen en trainers heeft Dunlop in samenwerking met de KNLTB een TennisKids aanbieding pakket samengesteld. Klik hier voor uitvoerige informatie binnen de TennisKids pakketaanbieding. Stage ballen zijn daarnaast ook uitermate goed geschikt voor starters.

 Tenniskids Rood (t/m 9 jaar)

In deze eerste fase maken kinderen kennis met het tennisspel. Zij ontwikkelen basisvaardigheden zoals bewegen en coördinatie, nemen deel aan leuke activiteiten en spelen kleine wedstrijden.

 Tenniskids Oranje (8 t/m 11 jaar)

In deze tweede fase wordt gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de basisvaardigheden. Kinderen leren nieuwe slagen en technieken, die hen voorbereiden op het spelen op een grote baan. De wedstrijden worden steeds langer.

 Tenniskids Groen (10 t/m 12 jaar)

Kinderen in deze fase zijn groter en sterker en dus in staat op een hele baan te spelen. Techniek en tactiek worden verder ontwikkeld, evenals atletische vaardigheid. Wedstrijden worden wederom langer en competitietennis speelt een belangrijkere rol.

Aanmelden voor de trainingen

Direct aanmelden

Onze sponsoren

Wil je beginnen met lessen?

Klik dan op 'inschrijven' en selecteer de club waar je de lessen wilt volgen.