Bas Tennis Academy voor uw tennistrainingen…

Samenwerking met Fysio PP

Bas Tennis Academy en Fysio PP werken samen!

Fysio PP is onder andere gespecialiseerd in de blessures die vaak bij tennis voorkomen, hierdoor kunnen zij snel een diagnose stellen en u de juiste behandeling/oefeningen geven om u van uw blessure af te helpen.

Op vrijdag (begin van de avond) is Fysiotherapeut Sereno aanwezig bij de fysieke trainingen van de selectie jeugd, welke gegeven worden op het tennispark GTC Overwaard te Gorinchem. Fysiotherapeut Jimmy zal voor de trainingen ook tijd hebben om even naar uw blessure.

Fysio PP

Fysio PP staat voor Physical Performance. Fysiotherapie voor de regio Gorinchem. Uw fysieke gezondheid is van groot belang om uw fysieke prestaties te kunnen leveren. Zowel op sportgebied als in uw dagelijkse activiteiten. Bij Fysio PP doen wij er alles aan om u hierin te begeleiden. De combinatie van manuele therapie en sportfysiotherapie maakt het mogelijk om uw fysieke prestaties op alle facetten te optimaliseren. Zowel op korte als op de langere termijn.

Focuspunten van onze fysiotherapiepraktijk zijn persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij streven er naar om uw persoonlijke hulpvraag zo optimaal mogelijk te beantwoorden en op te lossen. Zélfs indien het antwoord niet binnen onze eigen mogelijkheden ligt. Kwaliteit is een breed begrip. Bij Fysio PP vinden wij kwaliteit dat je weet wat je doet, dat je analyseert wat je doet en dat je tijdig bijstuurt van wat je doet.

Samenwerken om een optimale fysieke prestatie te leveren. Samenwerken is hierbij niet alleen de combinatie tussen sportfysiotherapeut en de manueel therapeut, maar ook de samenwerking tussen de fysiotherapeut en u als patiënt. Met elkaar werken aan die optimale prestatie. Tevens werken wij samen met verschillende sportverenigingen. De service die wij kunnen bieden aan een sportvereniging is zeer breed, maar met name gericht op het voorkomen van blessures.

Klik op onderstaande button om naar het herkennen van blessures te gaan:

herkennen van blessures

Klik op onderstaande button om naar het voorkomen van blessures te gaan:

voorkomen van blessures

Contact Fysio PP

 0183 766041 (telefoon)

06 13137875 (WhatsApp)

info@fysiopp.nl

Klik op deze link om zo naar de site van Fysio PP te gaan.

Aanmelden voor de trainingen

Direct aanmelden

Onze sponsoren

Wil je beginnen met lessen?

Klik dan op 'inschrijven' en selecteer de club waar je de lessen wilt volgen.