Bas Tennis Academy voor uw tennistrainingen…

Dunlop tennistassen

Tennistas kopen?

U wilt graag een nieuwe tennistas, maar welke?

Een tennistas biedt niet alleen bescherming aan uw racket(s), ook uw spullen kunt u kwijt in uw tennistas, zoals kleding, schoenen, drinken, telefoon etc.

Tennistassen zijn er in verschillende soorten en maten. Kijk hieronder voor een paar tips die u naar de juiste tennistas wijzen.

HOEVEEL RACKETS HEEFT U BIJ ZICH?

Wilt u graag een rugzak of een thermobag of een andere tennistas kopen, neem dan even contact op met uw trainer of met kantoor dan kunnen zij u de meest recente tassen laten zien en de actuele prijs door geven.

Als u 1 racket heeft dan zou u kunnen kiezen voor een rugzak. Deze draagt makkelijk en is neemt weinig ruimte in om op te bergen.

Bent u in het bezit van meerdere rackets en neemt u deze ook mee naar de tennisbaan dan adviseren wij een grotere tas. Er zijn tassen voor 3, 6, 8, 10 of 12 rackets beschikbaar.

Waarom een tas voor zoveel rackets? Omdat je niet alleen je rackets in je tas doet, maar ook je kleding, schoenen, drinken, handdoekje etc.. Het aantal rackets staat voor het aantal vakken dat er in de tas zitten. Bij 3 rackets heeft de tas 1 vak, bij 6 rackets heeft de tas 2 vakken etc.. Of de vakken in de tas zijn groter.

WAT WILT U NOG MEER KWIJT IN UW TAS?

Als u ook uw spullen wilt meenemen om u om te kleden en te douchen, dan heeft u aan een 3 racket tas niet genoeg. U heeft dan ook een vak nodig waar u uw kleding en douchespullen in kwijt zou kunnen. Dan moet u al snel denken aan een 6 racket tas.

U wilt ook graag ballen, drinken en uw tennisschoenen meenemen in uw tas? Dan denken wij aan 8-12 racket tas.

Aanmelden voor de trainingen

Direct aanmelden

Onze sponsoren

Wil je beginnen met lessen?

Klik dan op 'inschrijven' en selecteer de club waar je de lessen wilt volgen.