Bas Tennis Academy voor uw tennistrainingen…

Dunlop tennisballen

Dunlop tennisballen zijn de beste in de wereld!

Kijk hier waarom je voor Dunlop zou moeten kiezen en welke bal het beste bij je past:

KIES DE JUISTE BAL

Kies altijd de #1.

Kies dus Dunlop. Want wereldwijd is Dunlop de marktleider en toonaangevend in tennis. Ook met tennisballen is Dunlop de #1. Dunlop is ook de oudste producent van tennisballen in de wereld met een schat aan ervaring. Precies die ervaring zorgt voor de perfecte bal.

 Dunlop is de internationale norm

Dunlop heeft de perfecte bal voor competities en toernooien, voor spelers, trainers, training, verenigingen, indoor, outdoor en voor alle ondergronden. Alle ballen van Dunlop zijn in samenwerking met de ITF ontwikkeld en zijn ITF goedgekeurd. Uiteraard zijn alle Dunlop ballen ook KNLTB goedgekeurd. Dunlop ballen zijn de officiële toernooiballen van alle graveltoernooien binnen Europa van ATP en WTA. Dit is uniek in de geschiedenis van het tennis. Vanaf januari 2019 is Dunlop ook de speelbal van de Australian Open (AO) en bovendien de official bal van de ATP Tour (alle ondergronden).

 Dunlop is ook de nationale norm

In Nederland is Dunlop het meest verkochte merk tennisballen. De meest verkochte bal voor competities en toernooien is in Nederland de Fort Max TP. De Fort Max Tp is een unieke bal met de allerbeste eigenschappen. De Fort Max TP is binnen de marges die de norm van de ITF voor tennisballen kent de absolute top. De Fort Max TP heeft de ideale omvang, het ideale gewicht en de ideale stuit. De Fort Max TP is om die reden ook de keuze van de KNLTB. De Fort Max TP heeft al jarenlang het predicaat "Beste bal". En dit alles dank zij talrijke gepatenteerde vindingen van Dunlop. In de Loyalty-actie koop je de beste bal bijzonder voordelig. 

KNLTB en Fort Max TP Loyalty-actie

In Nederland is Dunlop in 2015 al 50 jaar de partner van de KNLTB. De Dunlop Fort Max TP wordt door de KNLTB in 2015 al voor het 16e jaar in volgorde aanbevolen voor competitie en toernooien (zie Loyalty-actie). Kijk hier voor de jaarlijkse Fort Max TP Loyalty-actie voor verenigingen met extra veel voordeel.

Uw vereniging kan de bestelling voor de Fort Max TP Loyalty-Loyalty-Actie plaatsen bij Bas Tennis Academy

Fort Max TP | De keuze van de KNLTB

De Fort Max TP is gemaakt om op alle ondergronden maximale prestaties te leveren. Het is niet de goedkoopste bal maar wel de allerbeste. De Fort Max Tp wordt om die reden gekozen voor alle KNLTB competities en toernooien. De Fort Max TP heeft een constante stuit, veel comfort, een beter balgevoel, blijft langer in topconditie en is sneller en beter zichtbaar. Alles dank zij gepatenteerde vindingen van Dunlop. Het is om die reden ook de beste individuele keuze voor de betere tennisser. 

Fort All Court

De Fort TP Allcourt heeft dezelfde premium eigenschappen en performance als de Fort Max TP. Het is de meest gebruikte bal in België en Luxembourg. Een echte winnaar. De bal wordt exclusief in België en Luxembourg verkocht en is daar de beste individuele keuze voor de betere tennisser

Fort Clay Court

De Fort Clay Cort is de keuze van ATP en WTA vor alle internationale graveltoernooien binnen Europa. Ook deze bal heeft dezelfde premium eigenschappen en performance als de Fort Max TP. Terwijl de Fort Max Tp en de Fort TP All Court op alle ondergronden kunnen worden gebruikt is deze bal heel specifiek gemaakt voor gravel. Speel je veel op gravel en/of ben je een gravelspecialist? Kies dan de Fort Clay Court.

Tour Brilliance

De Tour Brilliance is het beste alternatief voor de Dunlop topballen. Ook de Brilliance heeft altijd stabiele en goede speeleigenschappen. Even als de topballen is het vilt high visible behandeld. De Brilliance is een beste keuze voor de recreant en clubspeler maar kan ook goed worden gebruikt voor bijvoorbeeld clubtoernooien.

Pro Tour

De Pro Tour heeft in feite dezelfde eigenschappen als de Tour Brilliance behalve de high visible afwerking. De Brilliance is een beste keuze voor de starter en recreant en voor 'dagelijks' gebruik. 

Extra Life

De Extra Life is een pressureless bal in premium kwaliteit. Pressureless ballen worden meestal gebruikt op kunstgras. Pressureless ballen gaan langer mee dan gasgevulde ballen maar zijn ook minder comfortabel. Omdat de bal niet gasgevuld is, hoeft de bal niet onder druk te worden gehouden en wordt dus in een doos geleverd. De Extra Life is een goede keuze voor de speler voor wie niet comfort maar lange levensduur het belangrijkste is.

Training Trainer

De Trainingsbal van Dunlop is er, zoals de naam al zegt, speciaal voor training en trainers. Omwille van een langere levensduur is de Training geen gasgevulde maar een pressureless bal. De bal kan in geel of in geel/wit worden geleverd. Met alle ervaring van Dunlop is dit de beste trainingsbal op de markt. De Training is zoals gezegd een beste bal voor training maar net zo goed voor oefenpartijtjes. 


Aanmelden voor de trainingen

Direct aanmelden

Onze sponsoren

Wil je beginnen met lessen?

Klik dan op 'inschrijven' en selecteer de club waar je de lessen wilt volgen.