Bas Tennis Academy voor uw tennistrainingen…

Debby de Paauw van Reenen

In mijn jeugd heb ik Nieuwegein al getennist en toen ik Gorinchem woonde besloot ik na jaren niet tennissen weer te gaan tennissen. Het spelletje blijft gewoon te leuk om niet te doen.

Ik ben getrouwd met Bastiaan en samen runnen wij nu Bas Tennis Academy, Bastiaan doet de front office en ik de backoffice. Wij vinden het super om samen te werken en zijn altijd aan het kijken hoe we ons kunnen verbeteren, voor de klant en de vereniging.

Zelf train ik ook nog bij Bas Tennis Academy, samen met mijn zoon en twee vrienden. Een heerlijk uurtje ontspanning (en inspanning), in de week.

Naast onze passie voor tennis hebben wij twee Spaanse waterhonden waar we gek mee zijn. Lekker een stuk lopen met de honden is een heerlijke ontspanning. Ook is het heel ontspannend met vrienden gezellig met een hapje en een drankje samen te komen en bij te kletsen.

Heb je administratieve vragen, schroom niet en neem contact met mij op.

email: administratie@bas-ta.nl

Telefoon: 0183-851490

Aanmelden voor de trainingen

Direct aanmelden

Onze sponsoren

Wil je beginnen met lessen?

Klik dan op 'inschrijven' en selecteer de club waar je de lessen wilt volgen.