Bas Tennis Academy voor uw tennistrainingen…

Bastiaan de Paauw

Vanaf mijn 13e speelde ik tennis en voetbal.  Om mijn persoonlijke top te kunnen halen, koos ik ervoor om mij alleen op tennis te richten en dus afscheid te nemen van het voetballen. Dagelijks trof men mij op de baan. Gemotiveerd om mijzelf verder te ontwikkelen.

Hierdoor heb ik vele jaren op wedstrijdniveau gespeeld. Enkele hoogtepunten waren dat ik zowel in de hoogste landelijke competitie op zondag bij GTC Overwaard heb gespeeld als in de hoogste landelijke competitie op zaterdag bij TV Everdingen. Daarnaast werd ik  dubbel districtskampioen in de 3.

In 1997 besloot ik om Tennisschool V & P, tegenwoordig Bas Tennis Academy, op te richten. Mijn enthousiasme overbrengen op anderen, hen helpen naar hun eigen persoonlijke top en het beleven van plezier is waar ik het voor doe.

Ik hoop nog vele jaren mensen wat te mogen leren, hen gemotiveerd naar de tennisles te krijgen en met plezier de baan weer te laten verlaten. Naast een vooruitstrevende partner zijn voor de clubs waar wij actief zijn en plezier beleven met mijn medetrainers.

Telefoon: 06-53241359

Aanmelden voor de trainingen

Direct aanmelden

Onze sponsoren

Wil je beginnen met lessen?

Klik dan op 'inschrijven' en selecteer de club waar je de lessen wilt volgen.