Trainers Bas Tennis Academy

kopfoto 1280*800.png

Bastiaan.jpg

Naam:  Bastiaan de Paauw
Woonplaats:
Gorinchem
Geboortedatum:
13-09-1968

Opleiding:
MAVO en MMO marketing KNLTB licentie A en B. Applicatie "Tenniskids 1,2 en 3" behaald bij KNLTB en NLP certificaat 1 en 2 behaald via VNT. Deelgenomen aan sportmedisch tennissymposium van KNLTB (Babette Pluim bondsarts KNLTB), Sportcoachen:prestaties zonder schreeuwen (van procesinterventies naar resultaatsturing) van VNT Erik van Rinsum en Peter Lind.Workshop "nonstoptennis" van de KNLTB gevolgd. Workshop "tenniskids oefenstof" van de KNLTB gevolgd. Workshop mentale vaardigheden VNT bij Joran Verschoor gevolgd. Visie op Techniek KNLTB. Technisch presteren via Kenny Bastiaens.
Beroep: eigenaar Bas Tennis Academy en fulltime tennisleraar.
Burgerlijke staat:
Getrouwd
Kinderen:
Zoon Bob

Tenniservaring:

Vanaf mijn 13e speelde ik tennis en voetbal.  Om mijn persoonlijke top te kunnen halen, koos ik ervoor om mij alleen op tennis te richten en dus afscheid te nemen van het voetballen. Dagelijks trof men mij op de baan. Gemotiveerd om mijzelf verder te ontwikkelen.
Hierdoor heb ik vele jaren op wedstrijdniveau gespeeld. Enkele hoogtepunten waren dat ik zowel in de hoogste landelijke competitie op zondag bij GTC Overwaard heb gespeeld als in de hoogste landelijke competitie op zaterdag bij TV Everdingen. Daarnaast werd ik  dubbel districtskampioen in de 3.
In 1997 besloot ik om Tennisschool V & P, tegenwoordig Bas Tennis Academy, op te richten. Mijn enthousiasme overbrengen op anderen, hen helpen naar hun eigen persoonlijke top en het beleven van plezier is waar ik het voor doe.
Zelf speel ik nog voor de gezelligheid competitie met vrienden in de 3e klasse op zaterdag.
Ik hoop nog vele jaren mensen wat te mogen leren, hen gemotiveerd naar de tennisles te krijgen en met plezier de baan weer te laten verlaten. Naast een vooruitstrevende partner zijn voor de clubs waar wij actief zijn en plezier beleven met mijn medetrainers.

Telefoon: 06-53241359

 


Naar boven

Yannick.jpgNaam:  Yannick de Bondt
Woonplaats: Langerak ZH
Geboortedatum: 24-04-1992
Geeft training op:  TC '73, TV De Ooievaars, TC Meerkerk 
Speelsterkte: 5 enkel en 5 dubbel
Opleiding: CIOS Goes, KNLTB A licentie
Beroep: Fulltime tennisleraar
Burgelijke staat: vrijgezel
Kinderen: geen

Ik ben Yannick de Bondt ik tennis vanaf mijn 8ste jaar. Ik woon nog thuis bij mij ouders vader Jos en moeder Jolanda. Ook heb ik nog twee kleinere zusjes Marissa en Joelle.


Ik heb heel lang met plezier getennist, op mijn 14de had ik een twijfelmodus of ik nog wel door wou met tennis omdat voetbal mijn eerste keuze werd. Ik voetbal bij VV Groot-Ammers in de Hoofdselectie waarbij ik het ook nog top naar me zin heb. Ik heb op mijn 17de eigenlijk weer de draad opgepakt om toch weer te gaan tennissen. Dit werd op een gegeven moment meer een eerste keuze, waardoor ik een opleiding ben gaan volgen waarbij je je tennislicentie kon behalen. Deze opleiding was heel leerzaam voor mij en zo doende ben ik in het vak Tennis gekomen.


Nu weten jullie een beetje hoe ik in elkaar zit. Nu hoop ik ook de klanten allemaal beter te leren kennen

 

Telefoon: 06-43117361


Naar boven

Frank.jpgNaam: Frank Ehrencron
Woonplaats: Meerkerk
Geboortedatum: 05-11-1960
Geeft Training op: TV De Hei, TV TIOS, TV Arkel en TV In de Bogerd
Speelsterkte:
Opleiding: KNLTB Licentie A en B, Academie voor Lichamelijke Opvoeding A’dam
Applicatiecursussen Tenniskids:  Tenniskids 1-2-3-oefenstof, Tenniskids blauw, Tenniskids Gamification                                                                  Applicatiecurssussen: Visie op Techniek, Rolstoeltennis 1, 
Herkennen & Ontwikkelen van talent (6-12 jaar en 12+), Voeding, Maximum Performance, Tennisfit (45+)                                                                     Trainerscongressen:    Rotterdam 2015 + 2016 +2017, Velp 2016

 

Mijn naam is Frank Ehrencron. Ik speel tennis vanaf mijn 14e jaar en was toen vooral in de regio Hilversum/Utrecht actief. Ik heb het tot speelsterkte 4 geschopt. In de tijd dat ik bij TC Bilthoven competitie speelde ben ik ook twee jaar toernooileider van het A**-toernooi geweest.

Na afronding van de ALO in Amsterdam ben ik vanwege het toenmalige overschot aan gymdocenten noodgedwongen in het bedrijfsleven terecht gekomen. Na geruime tijd in het verzekeringsleven te hebben vertoefd, heb ik de bewuste keuze gemaakt om me weer in de sport/tenniswereld te begeven en me als tennisleraar bezig te houden met opleiden en trainen. Hiermee is voor mij de bekende cirkel rond. 

In mijn tennislessen vind ik het belangrijk aan te sluiten bij de doelen van mijn tennisleerlingen: waarom nemen zij tennisles? Voor de één is dat schaven aan de techniek, terwijl een ander juist op tactisch gebied wat wil bijleren en weer een ander wil vooral bezweet van de baan komen. En als ze daarin stappen zetten naar een hoger spelniveau dan is dat voor mij het mooiste resultaat. Hierbij vind ik de tennisbeleving erg belangrijk: tennis is fun! 

Om dit zo goed mogelijk te doen en bij te blijven bij de hedendaagse ontwikkelingen, vind ik het volgen van applicatiecursussen zeer belangrijk. Hier stop ik dan ook bewust veel tijd in! 


 

Telefoon: 06-83902062 


Naar boven

Joran.jpgNaam: Joran Schröder
Woonplaats: Hardinxveld Giessendam
Geboortedatum: 08-03-1993
Geeft Training op:  TC Meerkerk 
Speelsterkte:
Opleiding: CIOS  en KNLTB A licentie
Beroep: Tennisleraar
Burgerlijke staat:
Kinderen: geen

Mijn naam is Joran Schröder. Ik ben 23 jaar en woon in Hardinxveld-Giessendam.

De opleiding CIOS sport en beweging te Goes heb ik goed afgerond. Op deze opleiding heb ik twee profielen gevolgd en ben ik opgeleid tot gymleraar basisonderwijs en tennisleraar.

Nu studeer aan de HALO (Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding). Ik heb enorm veel plezier in het lesgeven, vind het leuk om leerlingen vaardigheden bij te brengen en ze progressie te zien maken.

Mijn hobby's zijn voetbal en natuurlijk tennis. Ik voetbal al vanaf mijn 5e jaar en heb tot mijn 12e voetbal en tennis kunnen combineren. Vanaf mijn 12e heb ik gekozen voor voetbal, omdat ik horgerop kon gaan voetballen bij FC Dordrecht. Na dit 3 jarige, leerzame avontuur bij een betaald voetbal oragnisatie ben ik toch weer terug bij V.V. Hardinxveld gekomen. Nu voetbal ik in het 1e zaterdagelftal van V.V. Hardinxveld, inmiddels speel ik weer hoofdklasse bij Stedoco. Ik combineer de twee sporten, omdat ik in beide enorm veel plezier heb.

 

Telefoon: 06-41790105


Naar boven

Robin N.jpgNaam: Robin Nederlof
Woonplaats: Alblasserdam
Geboortedatum: 25-07-1987
Geeft Training op: TC '73
Speelsterkte:
Opleiding: KNLTB Licentie A.
Beroep: Werkvoorbereider/projectleider in de bouwsector en parttime tennisleraar
Burgerlijke staat: Alleenstaand
Kinderen: geen

 

Mijn naam is Robin Nederlof, geboren op 25-07-1987. Ik tennis sinds mijn 9e jaar. Toen ik nog een klein ventje was vond ik tennistrainer al een mooi beroep en wist ik al dat ik mijn trainersdiploma wilde halen. Op mijn 18e heb ik een cursus bij de KNLTB gevold en mijn licentie gehaald. Ik ben in dat jaar ook direct begonnen met lesgeven.

Ik ken Bastiaan de Paauw ook al vele jaren, hij was een van mijn eerste tennisleraren en ik heb veel van hem geleerd. Dat ik nu met hem ga samenwerken vind ik dan ook erg leuk. Ik zal actief zijn als trainer op de dinsdagavond bij TC'73.

Verder ben ik zelf nog redelijk actief als wedstrijdtennisser.  Ik speel competitie bij T.C. Nieuwerkerk op zondag (heren 2e klasse) en bij tennisvereniging C.C. op zaterdag (heren 1e klasse). Ook speel ik nog een aantal toernooien per jaar (in de categorieën 2 en 3).

 

Telefoon: 06-13385063


Naar boven

rene.jpg

Naam:  René Lindenbergh
Woonplaats: Goirle
Geboortedatum: 01-04-1987
Geeft training op:  GTC Overwaard
Speelsterkte: 2 enkel en 1 dubbel
Opleiding: CIOS Goes. KNLTB A en B licentie. 

Applicatiecursussen: Tenniskids
Beroep: Fulltime tennisleraar
Burgelijke staat:
Kinderen: 2

Na het behalen van zijn 4-jarige CIOS opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan bij diverse tennisverenigingen in Zeeland, Brabant en Den Haag.

Afgelopen 6 jaar is hij actief geweest met zijn eigen tennisschool in Tilburg en omstreken. 

Naast het trainen en coachen van zijn leerlingen staat hij zelf ook graag op de baan. Hij was een 1-speler die in de zomermaanden mee deed aan diverse A- toernooien zowel op nationaal als internationaal niveau. Helaas door tijd gebrek speelt hij alleen nog competitie in Duitsland.

 

Telefoon: 06-47222737


Naar boven

DSC_0009.jpgNaam:  Inge Jansen Dolman
Woonplaats:
Geboortedatum: 15-08-1966
Geeft Training op: LTC De Merwede en GTC Overwaard
Speelsterkte:
Opleiding: KNLTB Licentie A en B

Applicaties: Tenniskids blauw, 1 en techniek rood.
Beroep: Tennisleraar
Burgerlijke staat: getrouwd
Kinderen: 2

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Inge Jansen (Dolman) en vanaf 1 april mag ik tennislessen gaan verzorgen bij L.T.C. de Merwede.

Ik ben op 15 augustus 1966 in Barcelona geboren maar al snel daarna naar Nederland gekomen. Ik ben op 10 jarige leeftijd begonnen met tennis. Al snel bleek dat ik het spelletje erg leuk vond en ben dan ook vrij fanatiek gaan trainen en toernooien gaan spelen in zowel binnen- als buitenland.

Op mijn hoogtepunt was ik A1 speelster (huidig niveau 1) en meegedraaid in de top van Nederland. Ik heb o.a. competitie gespeeld voor Hiaten, Leeuwenbergh, De Metselaars, Zandvoort, Halfweg en Dash’35. Tijdens en na mijn actieve carrière ben ik met succes de tennisopleiding A en B gaan volgen. Vervolgens als trainster gewerkt bij o.a. T.V. Spieringshoek, Dash’35 en DLTC. Vanaf 1 april dus voor mij een nieuwe uitdaging bij L.T.C. de Merwede. Ik heb er heel veel zin in!
Inge Jansen

 

Telefoon: 06-36148600

 


Naar boven

IMG_1580.JPGNaam:  Wessel Huisman
Woonplaats: Groot Ammers
Geboortedatum: 22-12-1997
Geeft training op:  TV Tios, TV Woudrichem. LTC Aalburg, TC '73 en GTC Overwaard
Speelsterkte: 5 enkel en 5 dubbel
Opleiding: - Tourism, Tour operator & Front-Office Management.
- KNLTB A
Trainerscongressen: 2016
Beroep: Front-Office medewerker **** hotel, Rolstoelhockey trainer en Tennisleraar
Burgelijke staat:
Kinderen: geen

Tennis is voor mij meer dan een racket, een bal en een paar lijnen, maar echt een deel Grootvan mijn leven. Discipline voor sport en vechtlust is voor mij altijd een must geweest. Verder vind ik sporten voor jong en oud zeer belangrijk, aangezien sporten meer dan alleen fysiek bezig zijn is.
Sporten is voor de grootste doelgroep voor de gezelligheid en bij deze groep voeg ik mij graag toe.
Buiten het feit om, dat ik tennis een hele leuke sport vind, vind ik het een privilege om ‘’het balletje door te mogen geven’’. Ik haal veel energie uit mensen die plezier hebben van hun sport.
Ik tennis al sinds mijn 6de levensjaar en tot nu toe heb ik er nog lang geen genoeg van!
Ik speel zelf altijd competitief tennis in de vorm van competitie, NJK en tot op heden heb ik ruim 700 wedstrijden gespeeld.

Ik ben begonnen bij TC’73, maar ben daar na enkele jaren al weggegaan, omdat ik gescout werd door de KNLTB. Na mijn tijd als ‘’potentiële jeugdprof’’ ben ik gaan trainen bij de Regio in Dordrecht, daar heb ik het altijd super naar mijn zin gehad en discipline op een hoger niveau leren kennen. Terwijl ik bij de Regio zat heb ik ook een lange tijd getraind en competitie gespeeld bij TV Hiaten in Hendrik-Ido-Ambacht. Vervolgens ben ik 5 jaar geleden begonnen met trainen bij Bas-ta en heb ik voor diversen andere verenigingen competitie gespeeld.

Inmiddels weet iedereen nu een hele hoop over mij, nu ben ik nog benieuwd naar jullie!

 

Telefoon: 06-46992305


Naar boven

AAEAAQAAAAAAAAhdAAAAJGY0YjIzNTg4LTI4M2ItNDRhMS04YTUxLWYyNzcxYTQ3MDM2Zg.jpgNaam:  Bert van der Wolf
Woonplaats: Haaften
Geboortedatum: 01-06-1964
Geeft training op:  TV Woudrichem, TV TIOS en LTC Aalburg

Opleiding: HAVO / HTS-electrotechniek / Koninklijk Conservatorium Den Haag (muziekregistratie, piano, gitaar)
Beroep: Opnameleider/-engineer bij muziekproducties, “platenbaas" en part-time tennisleraar, KNLTB Licentie-A
Burgelijke staat: Ongehuwd, maar als sinds 1983 samen met mijn vriendin.
Kinderen: 3 zoons

Sinds mijn vroege jeugd is tennis een grote passie van mij. Begin jaren 70 was ik iedere dag op mijn lokale tennisclub te vinden. In mijn studietijd, vanaf mijn 18e, ben ik de aansluiting met het spel verloren, vooral omdat ik een carrière aan het bouwen was als muziekregisseur/opnameleider. Dit is nog altijd mijn vak en voornaamste broodwinning. 13 jaar geleden begon de passie van vroeger echter weer op te spelen en ben ik weer begonnen met spelen en heb ik in 2016 besloten de KNLTB-opleiding tot professioneel tennisleraar te volgen. Hier is mijn passie voor het spel en de entourage rond tennis in het algemeen alleen maar groter geworden.

Naast de activiteiten in mijn bedrijven in de professionele muziekindustrie, vind ik het geven van tennislessen erg leuk en ervaar ik de afwisseling, maar ook de kruisbestuiving tussen de meerdere disciplines, als heel inspirerend. Het coachen van en samenwerken met professionele musici en het kennis overdragen aan enthousiaste tennissers ligt niet zo ver uit elkaar heb ik gemerkt... 
Sinds juni 2017 ben ik gestart met het geven van tennislessen voor Bas Tennis Academy en ik hoop dat nog lang te mogen doen.


Telefoon: 06-53420430

Naar boven

Edward.jpg

Naam:  Edward de Kater
Woonplaats: Heukelum
Geboortedatum:
Geeft training op: TV TIOS, GTC Overwaard, TC '73, TC Leerbroek en LTC Altena
Speelsterkte: 4 enkel en 35 dubbel
Opleiding: KNLTB A en B licentie
Beroep: Fulltime tennisleraar
Burgelijke staat: 
  

Telefoonnummer: 06 19 42 19 17


Naar boven

 

Naam:  Dario Geoffre
Woonplaats: Utrecht
Geboortedatum:
Geeft training op: GTC Overwaard
Speelsterkte: 
Opleiding: Buenos Aires Institute of Sports: Level 1 (tennis coach) and Level 2 (tennis high performance coach), equivalent to ITF Level 1 and 2Professional Tennis Registry (PTR, USA): Professional (highest certification)Federazione Italiana 

Beroep: Fulltime tennisleraar

Burgelijke staat: getrouwd

Mijn naam is Dario Geoffre, nieuwe trainer bij Bas Tennis Academy en ik kom uit Buenos Aires, Agentinië. Op 7 jarige leeftijd ben ik begonnen met tennis. Ik heb gespeeld op de junioren tour met onder andere Juan Monaco, Juan Martin del Potro, Leonardo Mayer, Thomaz Bellucci. Ik ben ook sparring partner geweest van Gaston Gaudio, Nicolas Massu en Carlos Berlocq. Ik heb veel ervaring opgedaan door 4 jaar competitie te spelen in Duitsland (München) en Spanje (Valencia).

 

Op 22 jarige leeftijd, na het behalen van mijn diploma High Performance tennis coach, ben ik na 4 jaar in Argentinië gewerkt te hebben kreeg ik de mogelijkheid om naar Shanghai (China) te gaan. Hier ben ik gaan werken bij de Shanghai Racquet Club. Hier ben ik spelers gaan coachen en trainen. Onder andere Zhou Yi Miao (WTA 120) and Di Wo (ATP 180). Na bijna 3 jaar in China te hebben gewerkt ben ik verhuist naar Barcelona (Spanje). Hier heb ik gewerkt aan de ontwikkeling van spelers, maar voornamelijk heb ik rondgereisd met Anna Blinkova (WTA 120), Charlotte Roemer (WTA 600) and Tatina Bua (WTA 110 dubbel en 350 enkel).

Eind 2014 deed zich een nieuwe kans voor om op Curacao een tennis academy op te zetten bij Santa Barbara Beach and Golf Resort. In 2015 resulteerde dit in het eerste Curacao Nationale team voor de Orange Ball. 5 spelers van de academy streden tijdens dit prestigieuze junioren toernooi.

 

In Curacao heb ik mijn vrouw Michelle ontmoet, we zijn afgelopen zomer getrouwd en we hebben besloten om in Nederland te gaan wonen en hier ons bestaan op te bouwen. We hebben 2 jaar in Hong Kong gewoond, daar heb ik gewerkt als Junior Tennis Director bij The American Club Hong Kong.


We zijn erg enthousiast om ons hier in Nederland te gaan settelen en kijken uit naar de nieuwe uitdagen. 

Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Bas Tennis Academy en uw trainingen te mogen verzorgen.


U zult mij af en toe nog wel een beetje moeten helpen met mijn Nederlands, dit is nog niet perfect.

Tot ziens op de baan.


 


Telefoonnummer: 06 18 94 86 62


Naar boven

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring en een sterk team aan gespecialiseerde trainers maken ons de perfecte keuze!

 

1
10 toptrainers
2
Ruim 20 jaar ervaring
3
Altijd een gratis racket bij MKMT
4
Kies uit meer dan 14 tennisverenigingen
 
5
Verschillende soorten trainingen mogelijk
 
6
Clinic op maat mogelijk, voor ieder wat wils!
 
7
Geheel verzorgde tennisvakanties.
ONZE
SPONSORS: