Maak Kennis met Tennis

Komend seizoen is er weer "Maak Kennis met Tennis"! Een zeer aantrekkelijk pakket voor degene die gaan beginnen met tennissen. Dit pakket is uitsluitend voor nieuwe leden!

U krijgt 6 of 18 tennistrainingen en een gratis racket!

 Voor de jeugd geld deze aanbieding tot en met 17 jaar, er moeten minimaal 4 kinderen inschrijven voor 45 minuten training.

Voor de volwassenen geldt dat er minimaal 4 senioren inschrijven voor 45 minuten training.

MKMT 2018.jpg


Meld je aan voor Maak Kennis met tennistrainingen!

Training Basta.png

Onder leiding van gediplomeerde trainers van Bas Tennis Academy worden de aspecten van het tennisspel onder de loep genomen. Zowel jeugd als senioren kunnen zich inschrijven om trainingen te volgen. De doelstelling van ons trainersteam is om het tennisniveau en het spelplezier te verhogen. Een ieder kan zich opgeven om tennistraining te volgen bij Bas Tennis Academy, op 1 van de 18 verenigingen waar wij de trainingen verzorgen.

Vooral alle jeugd- en de beginnende senior leden raden we aan om training te volgen. Het is verstandig om de beginselen van het tennisspel goed aan te leren.


Naar boven

Actie: Maak Kennis met Tennis - 6 of 18 trainingen - inclusief gratis racket

shapeimage_1.pngHieronder kunt u zich inschrijven voor de speciale Maak Kennis met Tennis aanbiedingen! Maak Kennis met Tennis is een mooi actie van Bas-ta om zowel jeugd als volwassenen kennis te laten maken met de tennissport.

Indien u kiest voor 6 trainingen hoeft u nog geen lid te worden van de vereniging en vindt u tennis leuk dan kunt deze trainingen vervolgen met 12 trainingen.

Let op! De "Maak kennis met Tennis"pakketten zijn alleen voor mensen die dit jaar lid willen worden van een vereniging. U mag ook maar 1 keer deelnemen aan Maak Kennis met Tennis.

Aanmelden-e1361796457306-300x126.png


Naar boven

 

 Alle tarieven vindt u op de pagina Trainingen - Lespakketten en Tarieven.


Naar boven

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring en een sterk team aan gespecialiseerde trainers maken ons de perfecte keuze!

 

1
10 toptrainers
2
Ruim 20 jaar ervaring
3
Altijd een gratis racket bij MKMT
4
Kies uit meer dan 14 tennisverenigingen
 
5
Verschillende soorten trainingen mogelijk
 
6
Clinic op maat mogelijk, voor ieder wat wils!
 
7
Geheel verzorgde tennisvakanties.
ONZE
SPONSORS: