Tennistraining.jpg

Laat je racket niet aan de kant staan en kom trainen!

Onder leiding van gediplomeerde trainers van Bas Tennis Academy worden de aspecten van het tennisspel onder de loep genomen. Zowel jeugd als senioren kunnen zich inschrijven om trainingen te volgen. De doelstelling van ons trainersteam is om het tennisniveau en het spelplezier te verhogen. Een ieder kan zich opgeven om tennistraining te volgen bij Bas Tennis Academy, op 1 van de 18 verenigingen waar wij de trainingen verzorgen.

U kunt individueel inschrijven, maar bijvoorbeeld ook met uw competitieteam. Uw tennisleraar zal dan niet alleen technische aanwijzingen, maar ook tactische tips kunnen geven. Tennisles nemen is de meest makkelijke manier om je tennisspel snel te verbeteren.

Aanmelden-e1361796457306-300x126.png
Iedereen is welkom op onze trainingen, om te leren, te ontmoeten, tennis te spelen en fit te voelen.

IMG_3734.jpeg


 


 

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

 

Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds.Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimuminkomen of schulden.

 

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.

Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

 

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdsportfonds

Overzicht verenigingen en welke dagen u kunt inschrijven voor de trainingen:


ONZE
SPONSORS: