Wat kan Bas Tennis Academy voor uw vereniging betekenen?

Uit onderzoek blijkt dat jeugdige leden vroegtijdig stoppen met tennis. Oorzaak? Zij missen de betrokkenheid van een clubtrainer. Niet zomaar een trainer, maar iemand die echt betrokken is bij de vereniging, het gezicht wil zijn van de club.

Bas-ta biedt u deze trainers; hoog gekwalificeerde mannen en vrouwen zorgen met passie voor een uitdagende training welke de leerling blijft boeien. Het ledenaantal op de verenigingen waar wij werkzaam zijn, is altijd in combinatie met actieve commissies toegenomen. Met ons speciale Maak Kennis met Tennis-pakket maken wij het voor nieuwe leden nog eens super aantrekkelijk om te gaan tennissen.

Bas-ta wil een echt betrokken partner bij uw vereniging zijn door:

 • het inzetten van een trainer die bij uw vereniging past,
 • goed gekwalificeerde trainers die blijvend door interne- en externe opleidingen op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en tactieken,
 • back-up van een professionele tennisschool met passie, verantwoordelijkheid, kwaliteit, gecombineerd met een fun-factor,
 • hoge kwaliteitslessen van 60 minuten (*),
 • uitvoeren van totale organisatie van de trainingen,
 • aanwezig te zijn tijdens uw evenementen,
 • professionele Clinics voor u te verzorgen,
 • via ons uw tennisballen (en andere materialen) voor het hele seizoen te bestellen tegen een mooie korting,
 • nauw contact te houden tussen de jeugdcommissie en technische commissie,
 • u te ondersteunen bij het organiseren van toernooien,
 • ‘Maak kennis met tennis’ te bieden,
 • periodiek overleg tussen trainer, vereniging en Bas-ta.

Bas-ta staat ten dienste van de vereniging en zal door periodiek overleg samen met het bestuur een beleid opstellen waardoor er altijd een WIN-WIN situatie ontstaat.

Waarom Bas Tennis Academy

Bas-ta staat bekend als professionele tennisschool met een beetje meer. Als echte clubpartner doen wij er alles aan om samen met u uw doelstelling te halen; een vereniging gezond maken of te houden, het verhogen van het aantal leden, meer aandacht voor jong en/of oud, het verhogen van de kwaliteit, meer fun creëren…….samen doen wij het.

Kwaliteit, samenwerken, prestatie, recreatie gecombineerd met een dosis fun brengt uw vereniging (nog meer) tevreden leden.  

Neem vrijblijvend contact op. Wij komen graag bij u praten en kijken wat de mogelijkheden voor een samenwerkingsverband zijn.

 

(*) Let op ! Zowel in de zomer- als in de winterperiode worden 18 trainingen gegeven. Een lesuur is bij ons 60 minuten! Hierdoor kan de prijs hoger lijken, terwijl ons uurtarief vaak lager ligt.

Waarom kiest u voor ons?

Jarenlange ervaring en een sterk team aan gespecialiseerde trainers maken ons de perfecte keuze!

 

1
11 toptrainers
2
Ruim 20 jaar ervaring
3
Altijd een gratis racket bij MKMT
4
Kies uit meer dan 15 tennisverenigingen
 
5
Verschillende soorten trainingen mogelijk
 
6
Clinics op maat, voor ieder wat wils!
 
7
Geheel verzorgde tennisvakanties
 
8
Jeugd tenniskampen in de zomervakantie
 
ONZE
SPONSORS: